Ion Gîrleanu a anunțat recepția stației de epurare și a primului tronson din rețeaua de canalizare


În prima săptămână a acestei luni, mai exact pe data de 5 august, s-a făcut recepția stației de epurare și a primului tronson din rețeaua de canalizare cu o lungime de 8 Km care cuprinde o parte din satul Suseni, satele: Bujoi, Bîrloi, Bogați, Chițești și Glâmbocelu până la Căminul cultural de o parte și alta a drumului județean. 

Primarul comunei Bogati, Ion Gîrleanu, specifică pe pagina dansului de socializare faptul că acest tronson deservește un număr de 362 de gospodării.

În acest sens, cetățenii au fost invitați la sediul primăriei în vederea demarării formalităților necesare pentru racordare la canalizare.

Având în vedere faptul că lungimea totală a străzilor din comună este de 60 Km, iar lungimea maximă acceptată pentru un proiect de canalizare este de maxim 8 Km, Ion Gîrleanu reamintește faptul că de aproximativ 2 săptămâni au început lucrările pentru extinderea rețelei de canalizare care va cuprinde capetele primului tronson pe drumul județean, respectiv cătunul Glâmboc din satul Suseni și satul Glâmbocelu de la Căminul cultural până la ieșirea din comună și se lucrează la proiectul pentru al treilea tronson care cuprinde străzi adiacente drumului județean.

De asemenea primarul Ion Gîrleanu amintește faptul că în fiecare an se va întocmi câte un proiect în așa fel încât rețeaua de canalizare să acopere toată comuna în cel mai scurt timp.