Ion Georgescu:” Nu primăria orașului Mioveni face angajările la spital”

Astăzi, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a răspuns mai multor întrebări în jurul subiectului noului spital din oraș. 250 de posturi vor fi scoase la concurs. În spațiul public circulă diverse zvonuri referitoare la procedura de angajare, însă edilul de la Mioveni a declarat răspicat: ”Nu primăria orașului Mioveni face angajările la spital, acestea cad în sarcina Consiliul de Administrație al noului spital, în baza normelor și metodologiilor Ministerului Sănătății...Deși foarte multe persoane ne asaltează și trimit CV-uri către primărie, procedura de angajare se realizează doar prin concurs organizat de reprezentanții Ministerului Sănătății. Trebuie sublinat faptul că primul criteriu de selecție a celor care vor participa la concurs este vechimea de minim un an în sistemul medical.”

CITEȘTE ȘI ... Proiect inedit, devenit realitate! Casă nouă construită în stil tradițional lângă Mioveni!

Noul spital ca unitate spitalicească, nu este încă înființată din punct de vedere juridic, ci există doar sub forma unei clădiri aflată în faza finală de execuție. În luna august noul spital va intra perioada de probe, iar din luna spetembrie ne dorim ca unele secții deja să funcționeze.
”Momentan suntem în procedura de înființare a entității din punct de vedere juridic, iar cel mai probabil, în luna martie a acestui an va fi emisă hotărârea de înființare a noului spital din Mioveni, de către Consiliul Local.”, adaugă primarul orașului Mioveni.

Informații suplimentare în ceea ce privește posturile vacante în județul nostru, cerințele posturilor și calendarul concursurilor, puteți accesa Revista Sănătatea publicată de către Ministerului Sănătății sau AICI