Ion Georgescu, despre obiectivul PSD Argeș la alegerile din acest an!

Conferința de presă a PSD Argeș a fost susținută astăzi de către Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, și de către Ion Dumitru, primarul comunei Albota.

Cu acest prilej, Ion Georgescu a anunțat că obiectivul PSD Argeș în alegeri este să obțină cel puțin atâtea mandate de primari, consilieri locali și județeni câte are în prezent, spunând că "vom încerca să îi convingem pe argeșeni că echipa PSD este singura variantăviabilă pentru următorii patru ani". 

Referindu-se la probleme de actualitate din Mioveni, primarul Ion Georgescu a făcut un nou apel la ministrul Finanțelor Publice să aloce resursele financiare cuvenite orașului constructorilor de mașini.

"De l.a 1 ianuarie și până acum, Ministerul Finanțelor a omis să aloce orașului Mioveni 10 milioane de euro cuvenite din cotele defalcate din impozitul pe venitul global și TVA. Probabil că ne vom îndrepta în instanță împotriva Ministerului pentru a primi banii. De asemenea, din martie, de când a fost instituită starea de urgență, am alocat de la bugetul local 3 milioane de euro pentru acțiunile specifice de protecție Covid și spital, iar Guvernul ne-a dat doar 136.000 de lei.", a spus Ion Georgescu.

În ceea ce privește proiectele de investiții, edilul a anunțat că lucrările de introducere a rețelei de gaze la Clucereasa sunt realizate în proporție de 95%, săptămâna viitoare va fi făcută recepția, iar până în decembrie aproximativ 200 de familii vor fi branșate. La anul va fi lansată și licitația pentru introducerea rețelei de gaze în Făget.

"Suntem cea mai bună echipă și vom câștiga la Mioveni!", a conchis primarul Ion Georgescu. 

 

Ion Dumitru, primarul comunei Albota și președinte al Asociației Comunelor din România, filiala Argeș, a spus că, de când este primar, mereu oferta sa electorală a fost depășită după patru ani. Bugetul localității este mic, dar s-a zbătut să facă rost de bani europeni, de la bugetul național sau din alte surse cu care a reușit să îndeplinească obiective importante.

"Am semnat un contract de 7 milioane de lei pentru o nouă sală de sport, începem etapa a doua cu introducerea rețelei de canalizare la Mareș și Cerbu... Am muncit enorm pentru Albota. Nimic din ceea ce am realizat nu am făcut fără să mă consult cu oamenii! Cu cetățenii! Sunt foarte încrezător că voi avea și vom avea în Argeș un rezultat bun în alegerile locale care urmează!", a spus Ion Dumitru.