Ion Gârleanu: Să rămânem împreună într-un progres continuu al comunei noastre!

Dragi concetățeni, 


Iată-ne la finalul celui de-al patrulea mandat de primar al comunei Bogați. În anul 2004, eram omul care dorea să demonstreze că se poate, acum, în 2020, sunt primarul care a demonstrat că poate. 
În fața unui nou moment de bilanț, vin în fața dumneavoastră cu satisfacția faptului că și în mandatul 2016-2020 am reușit împreună să realizăm o mare parte din proiectele pe care ni le-am propus pentru comunitatea noastră. 
Gândul meu se îndreaptă acum spre ceea ce avem de făcut. 
Știu că va fi greu, dar am convingerea că vom reuși să continuăm transformarea în bine a comunei, să finalizăm proiectele în derulare și să demarăm altele noi. 
Pentru toate acestea, vă invit să rămâneți aceiași parteneri de nădejde, ai mei și ai administrației locale. 
Vă mulțumesc pentru permanentul dumneavoastă suport și interes și vă asigur că, la rândul meu, voi rămâne același primar devotat localității noastre, locul în care ne-am născut, în care trăim, ne creștem copiii, ne respectăm bătrânii și îi așteptăm cu drag pe cei care se întorc acasă! 
Pe data de 27 septembrie vă aștept din nou la vot pentru a-mi da posibilitatea, așa cum ați făcut-o de atâtea ori, de  a continua împreună pentru finalizarea proiectelor în derulare și demararea celor noi strict necesare comunității noastre. 


„A fi împreună este un început, a lucra împreună este un progres”.

Să rămânem împreună într-un progres continuu al comunei noastre!

 

Cu respect pentru fiecare dintre dumneavoastră,
GÂRLEANU ION
Candidat PSD pentru funcția de primar al comunei Bogați