Ion Gârleanu: „Împreună vom sărbători finalizarea tuturor proiectelor pe care ni le-am propus”

În paralel cu numeroasele proiecte de dezvoltare a infrastructurii locale, primarul Ion Gârleanu a acordat şi acordă atenţie deosebită şi altor domenii de interes din viaţa socială a comunei Bogaţi. Cei care au nevoie de ajutorul autorităţilor locale găsesc întotdeauna uşa Primăriei deschisă, atât prim-gospodarul comunei, cât şi echipa sa din cadrul administraţiei publice fiind deschişi dialogului cu cetăţenii şi găsirii de soluţii. 


„Lista obiectivelor bifate deja include proiecte cu caracter social cu puternic impact în viaţa comunităţii locale: 
●    Am înființat târgul săptămânal de unde cetățenii se pot aproviziona cu produse sau le pot valorifica pe cele excendentare. 
●    Am construit un nou sediu de primărie unde cetățenii care vin pentru a-și rezolva problemele sunt primiți în mod civilizat, într-o clădire modernă care redă imaginea unei localități respectabile. 
●    Am înființat Centrul Medical de Permanență care asigură 24 din 24 acordarea primului ajutor, deosebit de important pentru salvarea unei vieți. Aceasta funcționează cu cinci medici, cinci asistenți medicali, patru șoferi pentru ambulanță și este un pas înainte pentru o medicină de calitate și în mediul rural. 
●    Am construit și dotat un cabinet stomatologic. 
●    Am construit o farmacie umană și una veterinară. 
●    Am înființat Centrul de Documentare și Informare unde elevii desfășoară activități instructiv-educative și dobândesc noi cunoștințe. 
●    Am înființat Grădinița cu Program Prelungit prin construirea unui corp nou de clădire și dotare cu pătuțuri, dulapuri și mobilă pentru sala de mese, unde copiii care provin din familii defavorizate servesc masa în mod gratuit. Grădinița vine în întâmpinarea nevoilor cetățenilor cărora programul de lucru nu le permite să aibă grijă de copii în timpul zilei. 
●    Am construit și înființat Centrul de Zi pentru Copii „Phonix”, unde, cu ajutorul personalului calificat, copiii își îmbunătățesc rezultatele la învățătură, își pregătesc temele, beneficiază de consiliere psihologică și se dezvoltă personal. Zilnic, aceștia beneficiază de masă gratuită și transport la/de la centru.”- enumeră primarul Ion Gârleanu câteva dintre realizările sale şi ale echipei alături de care lucrează. 

 

 

 Echipa PSD pentru Bogaţi


1.    ION GÎRLEANU 
2.    PĂUNA NICOLAE 
3.    MIRIȚĂ ILIE
4.    CHIRIȚESCU ION
5.    CĂLINEL NICOLAE
6.    CÂRSTEA TANȚA
7.    TOMA ION
8.    BOBEANU CRISTIAN
9.    GOȘOIU DANIEL-FLORIN
10.    DIACONU POMPILIU
11.    CIUCĂ IOAN
12.    CĂLIN AMALIA-MARIA
13.    MĂLURICĂ MILICA
14.    PĂUNA DOINIȚA
15.    TOMA AURELIAN
16.    VINTILĂ DANIEL
17.    MĂRĂȘOIU DELIA-SANDA

 

 

Dragi cetăţeni ai comunei Bogaţi, 
Localitatea noastră a devenit o comună cu ambiții și perspective. Viziunea este că noi toți merităm mai mult și că localitatea noastră merită și trebuie să ocupe un loc cât mai sus în clasamentul comunelor din judeţ. Știu că se poate și vreau să fim mândri că reușim să ne atingem obiectivele! 
În calitate de ales și reprezentat al dumneavoastră, vă mulțumesc pentru sprijinul de care m-am bucurat până în prezent și îmi exprim convingerea totală că și în viitor vom forma o adevărată echipă și împreună vom sărbători finalizarea tuturor proiectelor pe care ni le-am propus. 
Dumnezeu să ne ajute să le ducem la bun sfârșit! 
Ion Gîrleanu