Ion Baicea: Aveţi încredere în echipa PSD, o echipă mare, performantă și cea mai puternică!

Dragi locuitori ai orașului Costești, 
Sunt onorat să mă prezint în fața dumneavoastră și să vă mulțumesc pentru sprijinul și încrederea pe care mi le-ați acordat timp de trei mandate și vă asigur că voi rămâne același om, același primar în slujba dumneavoastră, devotat orașului nostru, locul în care ne-am născut, în care trăim, ne creștem copiii, ne respectăm bătrânii și îi așteptăm cu drag pe cei ce se întorc acasă.
 În luna august 2020, am prezentat un „raport către cetățeni 2008-2020” prin care am informat în mod corect toți locuitorii orașului Costești despre proiectele executate și despre unele proiecte de viitor propuse împreună cu echipa de consilieri, pe care le vom duce la bun sfârșit cu ajutorul dumneavoastră. Echipa noastră are proiecte ambițioase, necesare orașului nostru, dar uneori guvernele României nu au dorit să finanțeze și orașul Costești. Sper ca în perioada următoare administrațiile centrale să acorde sprijin celor care depun proiecte pentru comunitățile lor, atât de utile pentru dezvoltarea tuturor localităților din România. 
Pentru modernizarea orașului Costești, pentru condiții de trai mai bune, pentru pensii mărite, pentru alocațiile copiilor dublate, pentru menținerea și mărirea salariilor actuale, la stat și la privat, pentru binele social în general, îmi doresc să votați toată echipa PSD la Consiliul Local, președintele Consiliului Județean - Ion Mînzîna și Consiliul Județean. 
Primarul dumneavoastră este în slujba cetățeanului, însă doar cu o echipă numeroasă la Consiliul Local și Consiliul Județean poate face mai mult pentru comunitate. Având în vedere alegerile din 27 septembrie 2020 și ținând cont de strategia de dezvoltare a orașului Costești, aprobată în Consiliul Local al orașului Costești, vă prezint, alături de echipa PSD de la nivel local și județean, cele mai importante proiecte pentru următorul mandat 2020-2024, după cum urmează:
# Extinderea reţelei de gaze - până la sfârșitul anului 2023 îmi doresc ca fiecare gospodărie din orașul Costești să aibă gaze la poartă.
# Reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare.
# Modernizare prin asfaltare a străzilor Mărgăritarului, Metalurgiei, Fundătura Salcâmi, Progresului, Industriei, Fundătura Eleșteu, Fundătura Circiana, Fundătura Berzei, și Aleea Gării, precum şi a unor drumuri locale din satele aparținătoare, Stârci, Smei, Podu Broșteni, Broșteni, Lăceni și Pârvu Roșu.
# Modernizarea şi dotarea unităţilor de învăţământ din localitate şi achiziţionarea a două microbuze transport elevi.
# Modernizarea și extinderea iluminatului public.
# Noi locuri de joacă, amenajarea de noi spaţii verzi şi înfiinţarea unui loc special de picnic.
# Sprijin pentru bisericile din localitate, modernizarea lăcaşurilor de cultură. 
Ne-am angajat la o sarcină dificilă, căreia i-am făcut faţă cu bine, timp de 12 ani. Sunt convins că putem face şi mai bine faţă de acum înainte, pentru a avea un oraş modern şi civilizat!
M-aş simţi onorat să parcurgem tot împreună următorii patru ani şi să ducem la îndeplinire toate proiectele începute! Aveţi încredere în echipa PSD, o echipă mare, performantă și cea mai puternică! Fiţi alături de echipa unită a PSD Costești şi pe 27 septembrie votaţi pentru asigurarea continuităţii în realizarea proiectelor demarate.
Așadar, dragi locuitori ai Costeștiului, pe 27 septembrie, votați numărul 1 atât la Primăria și CL Costești, cât și la președinția CJ Argeș, respectiv la Consiliul Județean Argeș.

Cu sinceritate şi respect, al dumneavoastră primar,
Ing. Baicea Ion