ACUM! Iohannis a călcat pe capul PSD-ului în discursul de la Parlament!

Cu câteva clipe in urmă, Președintele Klaus Iohannis s-a adresat in fața Camerelor reunite, la Parlament:

"Multumesc președinților  Senatului și Camerei Deputaților, doamnelor și domlior parlamentari și celorlalți prezenți. M-aș fi adresat și Guvernului, dar este ocupat. Dar nu-i bai, la ei am fost deja. Mulțumesc că ați avut rabdare să stați in sală să mă așteptați.

Vremurile nu sunt obișnuite și suntem in plina criză, națiunea este in alertă, e vie, e atentă și foarte nemulțumită. Aproape 80 la sută din români consideră că țara merge in direcția greșită. Cum s-a ajuns aici la numai o lună după alegeri?

In 11 decembrie PSD a obșinut o mare victorie, dar... după aceea, cu o ciudată strategie tip kamikaze a intrat in cioliziune frontală cu o mare parte a societatii romanești.

Pohta ce-ați poftit, grija ce-ați avut-o.. nu au fost cele declarate in campanie, prima grijă a fost să vă ocupați de dosarele penalilor și românii sunt indignați și revoltați. Ce facem dragilor? Care sunt soluțiile, care e marja de manevra pt a ieși din acest impas? Retragerea ordonanței 13 și demiterea lui Iordache...prea puțin, alegerile anticipate sunt, insă, in această fază, prea mult. Asta este marja de manevră! PSD trebuie să vină cu soluția, ei au creat problema.

Ați câștigat, guvernați, dar nu oricum. România are nevoie de un guvern puternic, nu de unul care execută ordine de la partid. Să guvernați la lumina zilei, nu noaptea, pe furiș. Dați legi bune pentru țară, nu pentru un grup de politicieni cu probleme. Conduceți, dar conduceți responsabil. Faceți ce ați promis. Sunt mari așteptări din partea mediului economic. Nu vă bateți joc de țară, românii au ieșit în stradă și au readus lumina în procesul democratic"

Parlamentarii PSD au părăsit sala in timpul discursului, de asemenea, reprezentanții Guvenului nu au fost prezenți.