Investiţii pentru prevenirea inundaţiilor, la Bradu

Pentru a preveni inundaţiile şi a evita pagubele produse de acestea, administraţia locală din Bradu a demarat un proiect mai amplu. Acesta cuprinde amenajarea unei reţele de canalizare pluvială pe strada  Tăbăcăriei, lucrare completată de trotuare, ce vor fi realizate pe ambele sensuri de mers. Subtraversarea conductei de canalizare pluvială de pe Tăbăcăriei se va face pe sub Strada Principală.

Proiectul se va încheia odată cu introducerea canalizării pluviale și amenajarea de trotuare pe strada Serelor. Conform planului, în funcţie şi de condiţiile meteo, investiţia va fi finalizată la începutul verii. La nivel de infrastructură rutieră, Primăria Bradu a prevăzut execuţia unui pod peste pârâul Neajlov, pe strada Toporașilor, cu o deschidere de 10 metri și o lungime de 7 metri, care va fi dalat și prevăzut cu apărări de mal betonate. Lucrarea se va continua cu asfaltarea drumului ce face legătura dintre str. Toporașilor și str. CET-ului, contractul de execuţie a lucrărilor fiind deja semnat.

Au fost finalizate şi studiile de fezabilitate pentru asfaltarea străzilor Câmpului, Florilor, Teilor, Merilor și Panselelor, urmând demararea procedurilor de licitaţie. 

Sursa: saptamanalul ancheta