Investiţii de peste 15 milioane de euro pentru Poiana Lacului!

În ultima şedinţă a Consiliului Local Poiana Lacului a fost supusă aprobării o serie de hotărâri ce au un singur obiectiv „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș în perioada 2014-2020”. În cadrul acestuia, localitatea va beneficia de o investiţie în valoare de peste 15 milioane euro, nerambursabili, cu o cofinanţare de 2%.

Hotărârile aprobate de către Consiliul Local Poiana Lacului în acest sens sunt: 
# Proiect de hotărâre nr. 32/2020 - privind aprobarea STUDIULUI DE FEZABILITATE pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș în perioada 2014-2020ˮ, precum și a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului.
# Proiect de hotărâre nr. 33/2020 - privind aprobarea investițiilor aferente UAT POIANA LACULUI și a participării Consiliului Local Poiana Lacului la cofinanțarea „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș în perioada 2014-2020”.
# Proiect de hotărâre nr. 34/2020 - privind aprobarea planului anual de evoluție a tarifelor conform rezultatelor analizei cost-beneficiu pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș în perioada 2014-2020” și mandatarea reprezentantului comunei Poiana Lacului să voteze în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Argeș aprobarea planului anual de evoluție a tarifelor.
# Proiect de hotărâre nr. 36/2020 - privind mandatarea primarului comunei Poiana Lacului de a vota retragerea comunei Rucăr și primirea în Asociație a comunei Miroși în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Argeș.