Investițiile continuă în Albeştii de Argeş!

În luna iulie, comuna Albeştii de Argeş a primit aprobare de la Ministerul Dezvoltării pentru finanţarea prin PNDL etapa a II-a a proiectului „Extindere sistem alimentare cu apă, sat Dobrotu, și reabilitare sistem alimentare cu apă (stație pompare Ungureni Izlaz) sat Albești Ungureni, comuna Albeștii de Argeș”.

De atunci, primarul Gabriel Popa şi echipa administraţiei locale au continuat demersurile pentru întocmirea unui dosar complet al investiţiei, în vederea semnării contractului de finanţare cu ministerul. Consiliul Local al comunei a aprobat luna trecută indicatorii tehnico-economici ai investiţiei, a cărei valoare totală se ridică la 122.261 euro, administraţiei locale revenindu-i sarcina de a asigura o cofinanţare de doar 9.518 lei, reprezentând 1,73% din valoarea totală a proiectului care se va derula pe o durată de 12 luni.

Investiţiile în reţeaua de alimentare cu apă a comunei nu se opresc însă aici, pentru că pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local ce a avut loc pe 16 noiembrie a figurat un alt proiect supus aprobării consilierilor, „Extindere alimentare cu apă Albeştii Pământeni, comuna Albeştii de Argeş, Tronson 2“.