Investiții majore la spitalul din Dedulești!

Astăzi, conducerea Consiliului Județean Argeș a făcut o vizită la Unitatea de Asistență Medico - Socială Dedulești. Începând cu anul 2017, au fost alocate fonduri de peste 2,6 milioane lei pentru reabilitare, modernizare, extindere. În fapt, a fost construit un nou corp, ce va avea drept rezultat dublarea numărului de persoane aflate în nevoie ce vor putea fi internate aici. La UAMS Dedulești au mai fost alocate fonduri și pentru alte dotări: rezervor apă, instalație tratare apă, împrejmuire gard, stație pompare apă.

“Suntem pe ultima sută de metri cu reabilitarea Unității de Asistență Medico-Socială Dedulești, o investiție foarte mare pe care Consiliul Județean Argeș a făcut-o. Lucrările sunt într-un stadiu avansat, termenul de finalizare fiind sfârșitul verii. Scopul acestei investiții a fost acela de a beneficia de aceste servicii cât mai multe persoane. După finalizarea lucrărilor, de la 25 de persoane câte sunt în prezent, se va dubla capacitatea acestei unități. Felicit conducerea UAMS Dedulești pentru implicare și pentru faptul că asigură beneficiarilor un nivel de confort astfel încât să ducă o viață mai bună, chiar dacă sunt internați într-o unitate medico-socială. Dat fiind faptul că în această zonă accesul la serviciile de urgență nu este unul facil, după reabilitarea și extinderea UAMS Dedulești, am stabilit ca prioritate înființarea unui centru de permanență, care va servi atât celor internați, cât și localnicilor din zonă”. – Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș

"Este o lucrare finanțată în totalitate de Consiliul Județean Argeș. În prezent, avem 25 de beneficiari, iar, odată cu terminarea lucrărilor la corpul nou, o să dublăm capacitatea unității. Mulțumim echipei de la Consiliul Județean pentru sprijin". – Director Dragoș Panțeru, UAMS Domnești.