Investiții finalizate sau în derulare, la Bradu

Administrația locală din Bradu anunță finalizarea lucrărilor de realizare a trotuarelor și canalizării pluviale pe Strada Buna Vestire, precum şi de refacere a asfaltului, pe sensul de mers dinspre Blocuri spre Şcoala „Mihai Eminescu“. De asemenea, conducta de apă de pe Strada Goleasca a fost branșată la reeaua publică. Tot pe această stradă, stația de pompare a apelor uzate a fost racordată la rețeaua de energie electrică, astfel că rețeaua de canalizare e funcțională. În aceste condiții, locuitorii din această zonă se pot branșa la cele două utilități: apă menajeră și canalizare.

În viitorul apropiat vor demara lucrări de extindere a canalizării menajere pe Strada Privighetorii și va fi regândită și redimensionată canalizarea menajeră pe Strada Căliman, cel mai probabil prin realizarea unei stații de pompare. De altfel, în perioada următoare vor continua lucrările de extindere a rețelelor de apă, canalizare și gaze în zonele unde acestea nu există: Str. Cornului, Str. Castanului, Str. Panselelor etc.
Pentru luna iunie sunt programate lucrări de refacere a infrastructurii rutiere pe Strada Școlii. Este vorba de frezarea asfaltului și turnarea unui strat nou și de ridicarea căminelor la cotă.
În plină desfășurare se află reparațiile capitale la Școala “Ion Creangă”. Se efectuează lucrări la fațada clădirii, tencuieli, vopsitorii. De asemenea, se reface și împrejmuirea unității de învățământ. Până la finele lunii iunie lucrările la Școala Nr. 2 vor fi finalizate.
A început reabilitarea stațiilor de maxi-taxi de pe raza comunei, mai precis a celor din zonele Ghineasca, Pasarelă DN 65B și cea de la Regia Județeană de Apă, toate pe sensul de mers către Pitești. În scurt timp, toate stațiile de maxi-taxi de pe raza comunei vor fi reabilitate.