Investiții de amploare în comuna Corbi!

În comuna Corbi s-a demarat un amplu proiect de modernizare a 11 kilometri de drumuri.

Primăria Corbi, condusă de către edilul Virgil Baciu are în plan pentru acest sfârșit de an finalizarea unui proiect important pentru locuitorii comunei. Este vorba despre modernizarea a mai multor drumuri comunale ce au o lungime de 11 kilometri. Valoarea totală a acestei investiții este de 43 de miliarde de lei vechi.
Lucrările se desfășoară în grafic, chiar în această perioadă fiind finalizate lucrările de modernizare a drumului Corbi-Brăduleț, cunoscut de cetățeni și sub numele de Drumul Carului, precum și drumurile comunale din satul Corbișori. Totodată, în aceste zile, strada Mânăstirii a intrat în reparații capitale,anunță reprezentanții primăriei. În vederea finalizării într-un timp cât mai scurt a acestei lucrări, traficul a fost restricționat, timp de 24 de ore. Pe lângă modernizarea drumurilor comunale, administrația locală are în plan și modernizarea DJ 731 Piscani – Domneşti – Nucşoara, drum județean ce tranzitează localitatea.


De asemenea, primarul Virgil Baciu nu vrea să se oprească aici! Pe lângă modernizarea și reabilitarea drumurilor , acesta are în plan și introducerea rețelei de apă și canalizare din satele Corbi și Jgheaburi. Noua investiție are scopul de a crește calitatea vieții tuturor locuitorilor din cele două sate.