(video) 2 adulți și 3 copii evacuați din calea apei! Ploaia a făcut prăpăd

UPDATE:
Pompierii au intervenit doar în 8 gospodarii si 2 locuințe, dar afectate au fost mai multe. În celelalte gospodării fie apa s-a retras, fie nu s-a putut interveni.

UPDATE:

In urma precipitațiilor din ultimele ore, mai multe apeluri primite prin 112 anunțau  faptul că, în localitățile  Stâlpeni și  Mihaesti, s-au produs inundații. ISU Argeș  intervine în zonele afectate cu peste 5 autospeciale, cu 5 motopompe remorcabile si transportabile si peste 15 pompieri. Apa a afectat, din primele  estimări, 20 de curți si o casă.  Salvatorii au evacuat, din casa afectată, 5 persoane( doi adulți și 3 copii) si vor interveni pentru evacuarea apei. In acest moment, pe DN 73 se circulă, carosabilul nu este afectat.
 

 

UPDATE:

Codul galben își face simțită prezența. Mai multe gospodării din comunele Stâlpeni și Mihăești au fost inundate. Din fericire, vorbim doar de curți afectate, nu și de locuințe. În plus, drumul care face legătura dintre Pitești și Câmpulung, DN73, este și el afectat. Aici, există porțiuni unde apa ajunge la un metru adâncime.

Sursa video ISU Argeș

 

În zonele cu probleme intervin 4 echipaje, cu 4 motopompe si peste 15 pompieri.

Sursa video ISU Argeș

UPDATE: Inundațiile au afectat și comuna Stâlpeni.

Echipajele de intervenție de la Detașamentul de pompieri Câmpulung au fost chemate în ajutor în comuna Mihăești.
Oamenii se luptă cu inundatiile. Două apeluri au fost preluate din zonele Valea Popii și Văcarea.

A fost anunțat SVSU și se deplasează si o autospeciala cu o motopompa de la Detașamentul de pompieri Câmpulung.