Într-un oraș din România au fost interzise manelele și grătarele


Manelele, dedicațiile și grătarele au fost interzise la evenimentele desfășurarte pe domeniul public la Timișoara, potrivit unei note interne trimisă de primarul Nicolae Robu instituțiilor din subordine. 

„Având în vedere unele lucruri neavenite, petrecute în orașul nostru la diverse evenimente, dispun următoarele: Se interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, precum și practica anunțării de dedicații, indiferent cine și pentru cine le solicită. Se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, a grătarelor, proțapurilor și altor ustensile de gătit cu foc deschis, generatoare de fum și degajatoare de mirosuri de bucătărie de intensități deranjante”, se arată în nota publicată de Opinia Timișoarei.

Primarul și-a informat angajații că vor fi sancționați drastic  dacă nu vor lua măsuri împotriva celor care încalcă aceste reguli și nu vor fi exceptați nici cei cu funcții de conducere. 

Deciziile au fost luate după ce pe reţelele de socializare au apărut mai multe filmuleţe în care pot fi auzite manele şi dedicaţii, făcute chiar şi primarului Robu la târgul din Piaţa Traian al Societăţii de Pieţe, condusă de fostul său consilier Ionuţ Nasleu, mai scrie sursa citată.

 

 

 

Sursa: stirileprotv.ro