Argeşeanca Denisa Voicu - despre experienţa „Chefi la Cuţite”: „Chef Scărlătescu este cel mai...”

Din multitudinea de show-uri culinare care au invadat programele TV din România, emisiunea „Chefi la Cuţite” difuzată la Antena 1 este fără îndoială una dintre cele mai populare. În cadrul acesteia avem şi o concurentă din Argeş, Denisa Nicoleta Voicu aflându-se pentru a doua oară în platoul emisiunii „Chefi la Cuţite”.

De data aceasta, Denisa a ales să îşi încerce norocul în faţa chefilor cu o reţetă în premieră pentru cei trei juraţi şi anume savarine cu dulceaţă de trandafiri. Frumoasa argeşeancă spune că nu a venit la acest concurs dintr-un simplu moft, ci pentru că este pasionată de bucătărie şi vrea să demonstreze că chiar se pricepe la asta. Argeşeanca susţine că pentru acest sezon a pregătit o mică „răzbunare” pentru cheful ei preferat, Cătălin Scărlătescu. A dat tot ce a avut mai bun în faţa juraţilor, care au recompensat-o cu trei cuţite şi implicit cu accederea în faza următoare a concursului. Despre atmosfera de pe platourile de filmare şi despre experienţa inedită pe care o trăieşte ne-a povestit Denisa Voicu, într-un scurt dialog condimentat cu picanterii de culise.

# Ce sentimente ai trăit când te-ai aflat pentru a doua oară în platoul emisiunii? Aveai emoții? 

- Sentimentele au fost unice, mult mai profunde faţă de prima experiența. Eram nerăbdătoare să îi văd pe cei mai simpatici și apreciați chefi din România! 

# Știm că în sezonul trecut ai vrut să îl cunoști pe chef Scărlătescu. Cum a fost revederea cu el? 

- Îmi doream tare mult să ajung în echipa lui, dar n-a fost să fie. Așa că m-am întors cu o mică răzbunare! Dacă prima oară emoțiile și-au spus cuvântul, de data aceasta am fost pregătită să înfrunt obiectivitatea jurizării și iată că am reușit să trec și de această dată mai departe!  Cred că cel mai încântat și cel mai fascinat de preparat a fost chef Bontea, drept dovadă și reacția lui: „De când mă rog! N-am mai sperat că o să mai primim așa ceva vreodată! Mi-a fost și frică să mai spun, de cinci sezoane aștept preparatul acesta!“ 

# Care au fost întrebările și curiozitățile chefilor când te-au revăzut? 

- Au fost încântați, plăcut surprinși. Şi pentru mine reacția lor a fost un mister până în momentul când mi-am făcut apariția. Curioși din fire, m-au întrebat care mai este viața mea și dacă m-am măritat. Bineînțeles că întrebarea a venit din partea lui Scărlătescu. 

 # S-au vehiculat tot felul de informaţii în privința lui chef Scărlătescu. Se ascunde ceva în spatele camerelor de filmat? Care este părerea ta despre el? 

- Chef Scărlătescu este cel mai mișto om pe care l-am cunoscut. Un bun profesionist. Dar atât. Ce vă pot spune este că nu am pe nimeni în viața mea, dar știu sigur că de curând m-am îndrăgostit, însă în niciun caz de Cătălin. Sper că o să urmăriți în continuare emisiunea, pentru că avem noi surprize pentru telespectatori!