Veste șoc! Patronul de la Casa Marcea a murit înecat în Deltă!

UPDATE, ora 21:35

Veste tragică în lumea afacerilor din Argeș. Silviu Procopiu, unul dintre patronii Casei de Vinuri Ştefăneşti - MARCEA și fiul omului de afaceri Relu Procopiu, patronul VM Comp, a murit. Anunțul trist a fost făcut pe pagina Federației Române  de Automobilism Sportiv.

 

 

”Lumea automobilismului sportiv deplânge pierderea lui Silviu Procopiu. Pilot în cadrul Cupei Dacia în ultimele trei sezoane, făcând echipaj de fiecare dată cu Mihai Stanciu, Silviu era unul dintre oamenii implicați sufletește în motorsport, raliul fiind marea sa pasiune. Dumnezeu să îl odihnească! Condoleanțe familiei!”

Silviu Procopiu a fost găsit fără suflare în zona Canalului Sontea, din Deltă, după ce grupul de turiști cu care se afla l-au dat dispărut în această dimineață. La locul indicat s-au deplasat de urgență 2 subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan cu o ambarcațiune tip IB5. Trupul neînsuflețit se afla în zona unde pontonul dormitor era acostat.

 

”Misiunea de căutare a persoanei dispărute în  canalul Șontea Lată s-a încheiat. Bărbatul cu vârsta de 41 ani a fost găsit, dar din nefericire, acesta prezenta semne incompatibile cu viața.”, susțin reprezentanții ISU Tulcea.


Pe lângă afacerea care a repus pe harta viticolă a României DOC-ul Ştefăneşti, Silviu Procopiu iubea motorsportul, raliul fiind marea sa pasiune.


În 2010, frații Silviu şi Eugen Procopiu, împreună cu prietenul lor, Cosmin Smădu, au reînviat tradiția vinificării în Argeș, plantând 25 de hectare de vie nouă pe platoul Marcea. Producţia de vin a început în 2013, iar în 2016 au reuşit să construiască o nouă cramă chiar în mijlocul plantaţiei de la Marcea.

 

 


 

Intervenție în desfășurare pe Dunăre, după ce un argeșean, în vârstă de 41 de ani, ar fi dispărut în Deltă, în zona canalului Șontea Lată, în apropiere de lacul Fortuna. Bărbatul făcea parte dintr-un grup de turiști și nu a mai fost văzut de seara trecută. 

CITEȘTE ȘI ... Argeșean înşelat la bani prin metoda “şmen”!

Apelul la 112 a venit în această dimineață, în jurul orei 09:05, fiind solicitat ajutorul pompierilor. La locul indicat s-au deplasat de urgență 2 subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan cu o ambarcațiune tip IB5.

”Pentru căutarea posibilei persoane dispărute s-au început operațiunile de căutare.
Intervenția se află în dinamică.
Cercetările privind circumstanțele dispariției sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.”, susțin reprezentanții ISU Tulcea
.