(video) Cal salvat de pompierii argeșeni, după ce a căzut într-o hazna

UPDATE:

Acțiune dificilă de salvare a unui cal în această dimineață în localitatea Bughea de Sus. Animalul a căzut într-o hazna dintr-o curte și i-a fost imposibil să mai iasă. Era vorba despre haznaua unei locuințe, care era acoperită cu o bucată de ciment. Calul a trecut peste ea și sub greutatea lui s-a rupt, iar animalul a căzut la aproximativ doi metri adâncime. Proprietarul a auzit zgomotul și încercat să scoată de unul singur animalul. N-a fost cu putință, așa că a apelat la vecini și apoi la pompieri.

La fața locului s-a deplasat un echipaj cu șase pompieri. Un mare ajutor l-a dat primăria localității, care a trimis un excavator pentru a putea ridica efectiv animalul din hazna fără a-l răni. Acesta a fost prins în chingi de către pompieri și ridicat cu brațul excavatorului. În ciuda gropii destul de strâmte în care a căzut și a cimentului de care s-a lovit, calul are doar câteva zgârieturi. Proprietarul spune că va betona respectiva gură de acces.

E nevoie de intervenția pompierilor în localitatea Bughea de Sus, acolo unde, pe strada Râurilor, un cal a căzut într-o hazna. Stăpânul animalului nu l-a putut scoate, așa că a sunat la 112, să solicite ajutor. 

CITEȘTE ȘI ... Învăţământul devine obligatoriu cu 15 clase - Legea a fost promulgată!


La locul solicitarii se deplasează un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă cu o autospecială.

 

Sursa video ISU Arges