International Lazăr Company - premiată de Renault pentru excelenţă operaţională

International Lazăr Company a obţinut recent o nouă recunoaştere a calităţii serviciilor oferite. Pe 4 iulie, compania argeşeană de transport a fost premiată de Grupul Renault Nissan Mitsubishi, fiind desemnată câştigătoarea premiului „Operational Excellence”.

Distincţia a fost acordată în cadrul reuniunii anuale a furnizorilor Renault, care a avut loc la Guyancourt, în Franţa, la ceremonia de premiere compania românească fiind reprezentată de Ion Lazăr, directorul general al companiei, şi de Cătălin Lazăr, directorul comercial. La acest eveniment, International Lazăr Company a avut parte de compania extrem de selectă a celor mai puternici furnizori de servicii de transport și operatori logistici din panelul grupului Renault-Nissan-Mitsubishi. Astfel, printre companiile nominalizate la aceeaşi categorie s-au numărat şi giganţii DHL, MARS și LLC, care la rândul lor au înregistrat prestaţii excepţionale pentru clientul Renault-Nissan-Mitsubishi. Marele premiu a fost adjudecat însă de International Lazăr Company, calitatea serviciilor, punctualitatea, reactivitatea şi inovaţia fiind atributele care au propulsat compania fondată de omul de afaceri Ion Lazăr către acest premiu.

„În termeni de reducere a costurilor, este o companie cu idei inovative, având rolul principal în proiectarea şi testarea semiremorcilor cu podea dublă si alte vehicule uşoare; în termeni de agilitate este orientată către client, proactivă şi implicată pentru a rezolva situaţiile neprevăzute“, au punctat reprezentanţii Renault, vorbind despre International Lazăr Company. De asemenea, printre argumentele care au determinat conducerea Renault să acorde prestigiosul premiu firmei argeşene s-a mai menţionat că aceasta a menţinut criteriile de calitate Clasa A în fiecare semestru, manageriind foarte bine activitățile de tip „just in time”: o comunicare foarte bună şi o rată bună a anunţării incidentelor. International Lazăr Company s-a remarcat printr-un nivel ridicat de punctualitate a livrărilor şi de suport în realizarea transporturilor urgente, acoperind un perimetru larg, din Rusia până în Maroc. „Este o surpriză mare pentru noi, mulţumim pentru apreciere şi pentru încrederea acordată. Suntem mândri de acest premiu şi sperăm ca în viitor să continuăm cu acelaşi profesionalism“, a declarat Cătălin Lazăr, directorul comercial al International Lazăr Company.