Instituţiile din Argeş, măsuri de preventie in contextul COVID-19

Pentru a preveni cazurile de îmbolnăvire cu coronavirus (COVID-19),Primăria Municipiului Pitești, prin Direcția de Asistență  Socială, anunță că, în perioada 11 - 31 martie, accesul publicului va fi limitat și va fi permis doar în spațiile special rezervate. 

Ca o masura de preventie in plus, incepand de astazi 10 martie, la ghișeuri se va intra, pe rând, numai câte o persoană și deasemenea cetatenii sunt rugati să opteze pentru serviciile on-line ,ei putând primi informații referitoare la serviciile oferite prin  e-mail la adresa dasp@dasp.ro sau la tel. 0372 030 420.

De asemenea Direcția de Asistență Socială a municipiului Pitești anunță că, in perioada 11-22 martie 2020 cand toate scolile si  gradinitele vor fi inchise , cele 11 creșe din cadrul Centrului de Îngrijire și Educație Timpurie Creșe Pitești vor funcționa cu  program normal, singura cerinta este ca fiecare copil sa fie insotit doar de cate o peroana la predare/plecare din unitati. 

CITEŞTE ŞI... Ministerul Educației: Simulările pentru Bac și Evaluarea Națională vor fi amânate
 
In perioada 11.03 – 22.03.2020, accesul în incinta Bazinului Olimpic va fi interzis publicului de toate vârstele, cu excepția  antrenamentelor  sportivilor de performanță care se pregătesc pentru competițiile naționale și internaționale.

Centrul Cultural Pitești anunță suspendarea tuturor cursurilor organizate și găzduite de instituție, cursuri care se derulează în  incinta imobilului Casa Cărții, în intervalul 11 - 31 martie.

Evenimentele culturale vor continua conform programului lunii martie al Centrului Cultural Pitești, dat fiind faptul că acestea se  desfășoară în Sala Ars Nova și în Sala Simpozion, care au o capacitate de 60, respectiv 40 de locuri fiecare.