Înmormântare întreruptă de mascați. Ce s-a întâmplat

Poliţiştii nu au neglijat activităţile specifice acestei perioade, verificările specifice eforturilor de prevenire şi limitare a infectării cu virusul Covid-19 fiind la fel de intense ca întotdeauna.

CITEȘTE ȘI ... (VIDEO) Nicolae Barbu, recunoștință post-mortem la UPIT!

Participanţii prezenţi la înmormântarea unei persoane din Ţiţeşti care a fost diagnosticată cu COVID-19 anterior decesului, au fost dispersaţi de poliţişti, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş şi jandarmi argeşeni.

Oamenii legii au aplicat 15 amenzi, toate în valoare totală de 10.000 de lei, dintre care o sancţiune în valoare de 3.000 de lei a fost aplicată organizatorului, iar alte 14 sancţiuni, în valoare totală de 7.000 de lei, au fost aplicate participanţilor, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală (nerespectarea distanţării, purtarea necorespunzătoare sau nepurtarea măştii).

”Poliţiştii argeşeni rămân în continuare la datorie, împreună cu celelalte structuri cu care acţionează în sistem integrat, şi recomandă tuturor cetăţenilor să păstreze, în continuare, distanţarea, să poarte masca de protecţie şi să nu se expună la riscuri”, transmite IPJ Argeș.