ÎNGHEŢATĂ ARTIZANALĂ DUPĂ REŢETA AUTENTICĂ ITALIANĂ

Răsfăţul zilelor de vară vine de la Marco Cremeria! Gelatierii şi cofetarii noştri meşteresc zilnic îngheţata artizanală şi torturi, totul spre deliciul dumneavoastră. Marco Cremeria este producător de îngheţată artizanală şi de produse de cofetărie şi patiserie. Dispunem de linie de producţie şi personal calificat în producţia de îngheţată. Folosind reţeta italiană a acestui desert delicios, producem gelato autentic. La baza reţetelor noastre stă laptele şi frişca naturală, iar aromele le procurăm direct de la furnizori italieni. Gelato este regina deserturilor reci. Se diferenţiază de îngheţata clasică prin textura mult mai catifelată şi mai delicată, cu o consistenţă mai densă şi cu arome intense. 

 

Gelato pentru toate gusturile și pentru orice stil alimentar

Marco Cremeria are reţete delicioase adaptate tuturor gusturilor. În sortimentaţia noastră găsiţi gelato de post, fără zahăr, fără gluten sau fără lactoză, ceea ce vă permite să vă bucuraţi de un desert savuros, dar care să respecte şi restricţiile dietetice pe care le aveţi, fără a face rabat de la gust şi calitate. Combinaţi aromele noastre pentru a crea gusturi unice şi surprinzătoare. De asemenea, gama noastră de produse include şi prăjituri, torturi şi produse de patiserie. Dacă veţi încerca deserturile noastre, cu siguranţă ne vom împrieteni pentru totdeauna. Conceptul de candy bar este disponibil, de asemenea, şi puteţi contacta consultantul nostru pentru o ofertă personalizată. Produsele noastre pot fi comandate la pachet, prin aplicaţii pe mobil, sau pot fi achiziţionate din locaţiile noastre sau din locaţiile partenere. Reţeaua noastră de desfacere se măreşte cu fiecare partener care doreşte să ofere produse de calitate clienţilor săi. Foarte curând vom lansa un site cu posibilitate de comandă online şi livrare la domiciliu şi, de asemenea, dezvoltăm o linie dedicată de retail.


Începând de luni, 13 iulie, în centrul oraşului Piteşti, vizavi de Kenvelo, veţi putea savura produsele noastre în noua  locație mobilă.

NE GĂSIŢI ÎN: 
n Piteşti, Vivo Mall, etaj 1 
n Piteşti, Club Hush (Veranda by Hush) 
n Mioveni, Green Pub 
n Mioveni, Cofetăria Alpina (partener) 
n Rm. Vâlcea, Shopping City (etaj 1)


FB: Cremeria Marco Pitești, Cremeria Marco Vâlcea 
Instagram: Cremeria _Marco_Pitesti 
Contact: 0756.521.874 
Email: greenpubmioveni@gmail.com


Urmăriţi paginile noastre de FB şi Instagram pentru a fi la curent cu noutăţile: Marco Cremeria Piteşti şi Marco Cremeria Vâlcea