INEDIT! Mâncarea va putea fi comandată pe Facebook

INEDIT! Mâncarea va putea fi comandată pe Facebook. Compania americană lansează o serie de funcţii ”utilitare”.

Facebook se află într-o continuă căutare a modalităților de monetizare, pe care le lansează sub forma unor facilități dedicate utilizatorilor. Printre cele mai noi și inedite idei se află posibilitatea de a cumpăra bilete la evenimente și de a comanda mâncare.
Aceste operațiuni vor putea fi realizate de utilizatori prin intermediul paginilor de Facebook ale firmelor respective. Astfel, paginile de Facebook ale restaurantelor vor avea un buton care le permite clienților să comande mâncare. Comenzile nu se vor da direct firmelor care prestează servicii, ci vor fi derulate prin intermediarii specializaţi în acest gen de operaţiuni. Spre exemplu, biletele la evenimente vor fi cumpărate, în Statele Unite, prin intermediul serviciilor Ticketmaster şi EventBrite.

CITEȘTE ȘI ... O nouă lege dedicată ursului ucis la Sibiu va interzice vânătoarea


O altă modalitate prin care vor putea fi cumpărate bilete este prin intermediul paginilor de evenimente, facilitate care numără la ora actuală peste 650 de milioane de utilizatori. Cei care vor primi notificări legate de evenimentele la care merg prietenii, vor putea să-şi cumpere bilete pentru evenimentele respective.
În prezent, aceste facilități sunt disponibile în Statele Unite, urmând să se extindă la nivel global.

Sursa: News.ro