INEDIT! Endava Tech Flow Pitești - o conferință dedicată comunităţii IT din Argeş

Endava, una dintre cele mai importante companii pe piața de software și servicii IT din regiune, organizează luni, 20 noiembrie, la Pitești o conferință dedicată evoluției digitale a mediului de business. Endava Tech Flow  este o inițiativă care își propune să adune în același loc profesioniștii IT și experții din industrie și să ofere o alternativă pentru oportunități de învățare, prin folosirea unui format de eveniment bazat pe împărtășirea de experiențe din proiectele derulate de companie și discuții libere.

Evenimentul îi va avea ca invitați speciali pe Bradley Howard, Head of Innovation, Endava și Marius Harpau, Head of Architecture în cadrul centrului de dezvoltare Endava din București, iar programul va aborda două direcții principale: prima își propune să arate modul în care aplicațiile pot crește interacțiunea cu clienții, în timp ce a doua abordează provocările dezvoltării unor aplicații eficiente care pot fi extinse cu ușurință.

Bradley Howard este pasionat de tehnologie, inovație și implementarea strategiilor digitale în modele de business moderne. El lucrează îndeaproape cu clienții Endava cărora le prezintă concepte inovatoare și modele noi de business.
Prezentarea lui Bradley, ”12 dintre cele mai bune practici Endava”, se axează pe strategii și instrumente pentru a crește vânzările, profitabilitatea și fidelizarea clienților, dar și pentru a maximiza rentabilitatea investiției în IT. Bradley va oferi sfaturi și exemple practice, bazate pe o multitudine de proiecte digitale pe care Endava le-a implementat în mai multe industrii pentru a ajuta clienții să realizeze aceste obiective.

Marius Harpau are experiență în gândirea și implementare de arhitecturi pentru aplicații destinate companiilor, în special bazându-se pe tehnologii Java, în domeniile plăților electronice, asigurărilor, mediilor digitale și logisticii. 
Prezentarea lui Marius, ”Abordări pentru a îmbunătăți performanța și scalabilitatea aplicațiilor enterprise”, se va concentra asupra modelelor arhitecturale care reprezintă cele mai bune practici ale comunității IT pentru creșterea performanței și scalabilității aplicațiilor de business. El va furniza, de asemenea, studii de caz cu privire la modul în care măsurile necorespunzătoare pentru îmbunătățirea performanțelor sau a scalabilității pot avea un efect advers asupra altor capabilități cheie ale unui sistem software.

Conferința va avea loc luni, 20 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Ramada Hotel Pitești. Accesul la conferință este gratuit, în limita locurilor disponibile. Cei interesați pot să își rezerve un loc accesând pagina Endava Tech Flow Pitești, sau pot urmări noutățile pe pagina evenimentului de pe Facebook.

Endava este o companie de servicii IT cu peste 16 ani de experiență în colaborarea cu unele dintre cele mai importante companii din domeniul serviciilor financiar-bancare, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie, sau comerț și transporturi. Endava are peste 4.000 de angajați în locații din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare din România, Moldova, Macedonia, Serbia, Bulgaria și Columbia.