INEDIT! Cum își prezintă Dacia noul Duster la târgul de carte Gaudeamus

La Târgul de carte Gaudeamus, Dacia își prezintă serie limitată Duster Black Touch. Și într-un mod inedit!
Pasionaţii de lectură vor putea descoperi în standul Dacia, plasat chiar la intrarea în pavilionul central al Romexpo de la Bucureşti, serie limitată Duster Black Touch.

CITEȘTE ȘI ... CJ:Declararea munților Argeșului drept Parc Naţional va aduce mai multe deservicii decât beneficii


Publicul are la dispoziţie două puncte de informare pe care se află instalat noul sistem de navigaţie în lumea cărţilor, conceput în spiritul tehnologiei Media Nav, existente pe modelele Dacia. Cu ajutorul acestora, vizitatorii pot repera mai uşor traseul către editurile prezente la Gaudeamus. În plus, aceştia pot testa Duster pe un traseu care recreează atmosfera din trei cărţi renumite: Odiseea, David Copperfield şi Ocolul Pământului în 80 de zile.
De asemenea, constructorul de la Mioveni a propus un concurs interesant, disponibil atât la standuri, cât şi pewww.daciagroup.com, prin care poți rescrie finalul aceloraşi cărţi.

Vizitatorii care trec prin standul Dacia, pot răsfoi cărţi, dar şi participa la diverse lansări sau concursuri, pot lua parte la întâlniri cu personalităţi din numeroase domenii şi la evenimente tematice pentru copii.
Ce evenimente sunt programate în weekend în standul Dacia:
Duminică, 20 noiembrie
11:00 – 12:00 Atelier pentru copii: „Poveste muzicală” (5-12 ani), realizat de Asociaţia Câte-n Lună şi-n Mansardă
12:30 – 13:30 Lansare carte: „Aripi de înger”, de Valentina Geambaşu (angajat al uzinei Dacia de la Mioveni) în prezenţa unui grup de 100 de angajaţi ai Grupului Renault România
15:00 Prezentarea Premiului Goncourt; eveniment al Institutului Francez Bucureşti