Update: Au fost arestați, după ce au bătut și sechestrat doi iubiți! (VIDEO)

Update 27 mai

Cei trei ciobani și femeia care i-au sechestrat pe cei doi concubini la o stâna din Recea au fost duși în fața instanței. 

Împotriva lor s-a dispus să rămână în arest pentru următoarele 30 de zile. Minorul reținut în același dosar va fi cercetat sub control judiciar.

 

Patru ciobani, din Recea, au fost reținuți de polițiștii argeșeni după ce ar fi sechestrat o femeie și pe concubinul acesteia. De asemenea, reținută a fost  și mama femeii, complice la întreaga poveste. Totul s-a întâmplat în localitatea Recea, la o stână.

Femeia a fost obligată să se despartă de concubinul ei și să se căsătorească cu stăpânul stânei. Pentru că nu a fost de acord, femeia a fost sechestrată. De asemenea, privat de libertate a fost și concubinul acesteia, care a fost bătut și tuns în batjocură. Concubinul, scăpat de la stână, a putut să alerteze autoritățile. Polițiștii au ajuns la fața locului și au eliberat-o pe femeie.

Printre cei implicați se află și un minor. În urma perchezițiilor desfășurate la stăpânul stânei, s-a descoperit o armă cu aer comprimat pentru deținerea căreia acesta ar fi avut nevoie de autorizație. În cursul zilei de astăzi, cele cinci persoane reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești propunerea de luarea unei măsuri preventive.
Aceștia nu recunosc faptele.

Cei în cauză, un bărbat de 41 de ani, o femeie de 55 de ani, împreună cu doi tineri de 23 și 20 de ani, respectiv un minor de 17 ani, sunt bănuiți că ar fi pătruns fără drept în locuința a două persoane aflate în relație de concubinaj, i-ar fi lipsit de libertate, transportat cu un autoturism la locuința unuia dintre ei, unde i-ar fi lovit., se arată în comunicatul IPJ Argeș.


”Polițiștii din cadrul Poliției Costești au reținut patru bărbați și o femeie bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe, violare de domiciliu și lipsire de libertate în mod ilegal. Cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunerea de luarea unei măsuri preventive.”,  precizează Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.