INCREDIBIL! Un tânăr din Topoloveni a distrus sediul PNL

Sâmbătă, 27 august, reprezentanţii PNL Leordeni au avut parte de o surpriză neaşteptată. Aceştia au rămas şocati când au intrat in sediul partidului, au găsit totul vandalizat şi… colac peste pupăză… un tânăr care dormea dus, pe jos.

Obiectele de mobilier erau rupte şi distruse, resturi de mancare peste tot, sticle sparte, cablurile de la calculator şi televizor smulse, un haos de nedescris.  

CITEȘTE ȘI ... AZI ÎN PITEȘTI! Fântâna arteziană transformată în baie publică!

Aceştia  au chemat de urgenţă reprezentanţii  poliţiei, care  l-au identificat pe tânăr şi au scos la iveala povestea, cel puţin bizară, a ceea ce se intâmplase acolo.

Se pare că tânarul, in vârsta de 16 ani, din Topoloveni, fusese dat afară din casă de către părinţii săi, aşa că, acesta a pătruns prin efractie în sediul PNL din Leordeni şi s-a adăpostit acolo. Asta n-ar fi fost aşa o tragedie, dar tânărul şi-a mai chemat câtiva prieteni, au vandalizat incăperea distrugând totul in jurul lor şi au băut până au căzut laţi.

Preşedintele PNL Leordeni,  Aurelian Crişan, ne-a declarat că tinerii erau “clienţi vechi” ai poliţiei şi in momentul de faţă se desfăşoară o anchetă, iar cei vinovaţi, cu siguranţă, se vor alege cu dosar penal.