INCREDIBIL! Răpită, sechestrată şi batjocorită de 8 bărbaţi

INCREDIBIL! Răpită, sechestrată şi abuzată sexual de 8 bărbaţi.Tânăra a fost luată la ocazie și dusă în casa unuia dintre bărbați.

Caz revoltător într-o comună din Argeș! O tânără de 30 de ani, din Mozăceni, care venise în vizită la rudele sale din comuna Negrași, sat Bârlogu, a fost sechestrată în seara de Sf. Maria și violată timp de 3-4 zile la rând de mai mulți bărbați. Tânăra a fost luată la ocazie de către unul dintre indivizi, după care a fost dusă în casa unui alt bărbat, acolo unde a fost violată. Informația a fost furnizată presei de către o persoană care dorește să se facă lumină în această poveste macabră:

„Buna dimineata, imi doresc sa aduc in atentia dvs, un caz terifiant proaspat petrecut si asupra caruia se pare ca justitia intarzie sa isi spuna cuvantul, din motive pe care doar dvs. le puteti deslusi, pentru ca in Romania doar presa isi mai face datoria. Va anunt ca in seara de Sf Maria(15august) o tanara de aproximativ 30 de ani cu usoare probleme psihice a venit in vizita la niste rude din comuna Negrasi, sat Barlogu, jud. Arges, ea fiind de provenienta din comuna Mozaceni, Jud. Arges, fiind chiar nepoata fostului primar, dl Cioran. Cautand o masina de ocazie pe raza satului Barlogu, a fost luata abuziv de catre G. A. si dusa in casa matusii unui prieten(G. R.) acestia au sechestrat o acolo timp de 3-4 zile, aducand la ea mai multi barbati, toti consateni. Tanara a fost deposedata de acte, de toate bunurile, geanta ei fiind gasita la alt barbat implicat si el: T. D. Se vehiculeaza implicarea a peste 8 9 barbati, insa lucrurile par a sta pe loc, inculpatii dand dovada de o aroganta si o sfidare iesite din comun, dandu le clasa celor din celebrul caz de la Vaslui.
Tanara a fost gasita abandonata intr o padure la marginea satului si este in stare foarte grava la un spital din Pitesti, medicii anuntand politia...politie care nu stiu cum isi desfasoara ancheta, din moment ce nu se dispune arestarea unor persoane care au talharit, sechestrat violat si probabil au avut si intentii criminale asupra unei tinere cu discernamant limitat.
Imi doresc sa se faca lumina in acest caz, mai ales ca multi dintre cei implicati au deja dosare deschise la politie si sunt luati in vizor ca fiind pericole publice, de ex G. A., anchetat deja pentru diverse scandaluri si braconaj.
Imi doresc pastrarea anonimatului deoarece indivizii sunt foarte periculosi.”

Totodată, reporterii Sursata.ro au luat legatura cu persoana care a făcut această sesizare și ne-a dezvăluit că bărbații care au întreținut relații sexuale cu femeia sunt căsătoriți și au copii.