BĂRBAT DIN ARGEȘ ACUZAT DE ÎNȘELĂCIUNE! VINDEA APĂ CU MIROS DE MOTORINĂ!

BĂRBAT DIN ARGEȘ ACUZAT DE ÎNȘELĂCIUNE! VINDEA APĂ CU MIROS DE MOTORINĂ!  Polițiștii din Abrud au reținut un bărbat din județul Argeș care este bănuit de înșelăciune

Polițiștii din Abrud au reținut un bărbat din județul Argeș care este bănuit de înșelăciune. I-a vândut unui cetățean din Abrud apă în loc de motorină.

Ieri, polițiștii din Abrud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Albota, județul Argeș, identificat ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de înșelăciune ce a fost reclamată poliției la data de 24 noiembrie.

Bărbatul este bănuit că în după amiaza zilei de 24.11.2016, în timp ce se afla pe raza orașului Abrud, l-a abordat pe un bărbat de 60 de ani, căruia i-a propus să-i vândă 80 de litri de motorină la un preț foarte convenabil.

Cei doi s-au înțeles, iar contra celor 16 recipiente cu motorină, localnicul a plătit suma de 280 de lei, doar că în momentul în care a verificat conținutul acestora a constatat că a fost înșelat, iar în bidoane era apă colorată.

Față de P.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.