INCREDIBIL - alt scandal cu Boureanu! Dat in judecată pentru un accident provocat cu ATV-ul!

După ce că abia a ieșit din inchisoare, Boureanu este prins in alt scandal. Un bărbat din Constanţa îi cere fostului deputat daune morale şi materiale, după ce fostul politician l-a accidentat, destul de grav cu ATV-ul, la Mamaia, în mini-vacanţa de 1 mai.

Bărbatul spune că se plimba cu ATV-ul intr-un camping din Mamaia, când, ce să vezi, a fost oprit de un grup de cunoscuți, printre care se afla și Boureanu. Aceştia au vrut să ştie mai multe despre vehiculul cu care se plimba bărbatul. La un moment dat, fără să-i ceară voie, Boureanu ar fi sărit pe ATV şi a demarat în trombă. Constănţeanul susţine că nu a apucat să coboare şi a rămas în spate, pe ATV.

Bărbatul susţine că i-a cerut lui Boureanu să oprească, însă efectul ar fi fost contrar: politicianul ar fi accelerat, ajungând până la 90 Km/h. La un moment dat, acesta ar fi efectuat un viraj brusc, iar ATV-ul s-ar fi răsturnat de mai multe ori. Proprietarul ATV-ului spune că a căzut şi că s-a ales cu mai multe răni, el având nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale. Drept dovadă îi stă certificatul medico-legal pe care l-a obţinut şi în baza căruia îl dă acum pe Boureanu în judecată.