Inconștiență pe șosele. Conduceau cu viteză excesivă! | Sursa Ta

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 20 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe B-dul Frații Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 124 km/h.

CITEȘTE ȘI... Incendiu puternic într-un bloc din Capitală

În urma celor constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

 

-------------------------------------------------------------------


Tot în cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat un bărbat de 50 de ani, din Topoloveni, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Călinești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.


În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.