INCONȘTIENȚĂ ÎN ARGEȘ! A făcut accident! Șoferul avea permisul anulat!

Ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la intersecţia D.N. 65 cu D.J. 679 s-a produs un eveniment rutier fără victime.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că un tânăr, de 21 ani, din comuna Căzăneşti, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65, din direcţia Slatina către Piteşti, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în faţa sa, în aceeaşi direcţie de mers, care efectua virajul la stânga către DJ679.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că primul autoturism nu avea poliţia de asigurare pentru răspundere civilă auto valabilă, iar șoferul avea permisul de conducere anulat.

Șoferul s-a ales cu dosar penal și a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1750 de lei pentru neasigurare la efectuarea manevrei de depăşire care a avut ca rezultat producerea unui eveniment rutier şi conducerea unui vehicul având poliţa de asigurare auto expirată.