INCONŞTIENŢĂ ÎN ARGEŞ! (VIDEO) Şofer de maxi-taxi se uită la filme în timp ce conduce!

Imagini revoltătoare circulă de câteva zile pe paginile de socializare, după ce un şofer de maxi taxi a fost filmat de către un pasager vizionând filmuleţe haioase pe telefon, în timp ce gonea pe autostrada Piteşti-Bucureşti. VEZI AICI VIDEO!

Conform postării, întâmplarea s-ar fi petrecut joi, 27 iulie, într-un microbuz care făcea cursa dintre oraşul Mioveni şi Capitală, într-o maşină ce aparţine unei firme din  Bucureşti, Amic Transport.

„Vrei să știi cum mori cu transportatorii români? Pe autostrada A1, șoferul de microbuz al firmei Amic Transport vizionează filmulete haioase în timp ce conduce pe banda 2. Cursa de călători Mioveni-Bucureşti, plecare la ora 15:10, azi 27.07.2017. Eu zic să-l facem un pieton celebru!” - a scris un călător revoltat.

După ce filmuletul a devenit viral pe internet, mai mulţi pasageri de pe ruta respectivă au venit cu propriile mărturii privind maniera de a conduce a aceluiaşi şofer.

"Am mers și eu cu el vineri 18:30, ne-a înghesuit pe toti intr-o mașina mică, iar la Pitesti a luat 5 persoane care au stat in picioare (bonus)! A vb la telefon, mai mult nu am văzut pt ca am stat in spate de tot! Pe drumul de la Campulung, unde sunt semafoare a trecut pe roșu și era sa lovească un biciclist care a trecut pe verde!" a scris o tânără pe Facebook, ca reacţie la filmarea postată.

Citeşte şi... Accident în Mioveni - O mașină și un microbuz s-au lovit!