Incident la Pitești! Laurențiu Duță a ajuns la spital!

Laurențiu Duță a ajuns la spital cu hemoragie internă, din cauza unei furculițe. Tacâmul din plastic s-a rupt în timp ce compozitorul și solistul trupei  3Sud Est lua masa la hotel din Pitești. Accidental, artistul a înghițit bucăți din furculiță care, din nefericire, au ajuns în esofag. 

CITEȘTE ȘI ... Patron lăsat în libertate pentru furt de televizoare - reținut pentru furt de motorină!

Din cauza faptului că la spitalul piteștean nu exista personal pentru intervenții endoscopice decât pe timpul zilei, Duță (42 ani) a fost transportat de urgență la camera de gardă a Spitalului Floreasca, în aceeași noapte. Acolo a fost rapid operat, riscul de a face blocaj respirator, dar și inflamații și infecții, fiind foarte mare. După intervenția chirurgicală, urmată de tratament cu antibiotice cinci zile, Laurențiu Duță a fost din nou în formă.

”Mi s-a extras rapid bucata de plastic înfiptă în esofag și m-am revenit repede, din fericire.  Le mulțumesc celor ce ce au venit  în acea seară sperând să ne vadă la Pitești, care au înțeles situația. Ne-am recompensat două zile mai târziu, după ce m-am recuperat”, a declarat Laurențiu Duță, care lansează un semnal de alarmă pentru cei ce folosesc asemenea ustensile.

”Mare atenție la astfel de tacâmuri, cu precădere la cele albe. Sunt din ce în ce mai subțiri și reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră. 

 

 

Concertul de club pe care formația constănțeană l-a avut la un popular club din Pitești a fost un real succes, sold-out dinainte de eveniment.

Sursa: libertatea.ro