Incendiu violent! Două case au fost cuprinse de flăcări (video)

Incendiu violent! Două case au fost cuprinse de flăcări (video)


Incendiu violent, vineri noaptea, în comuna argeșeană Priboieni. Focul a cuprins acoperișurile a două case învecinate. La fața locului a ajuns Garda de Intervenție Topoloveni cu două autospeciale cu apă și spumă, dar și o ambulanță SMURD, iar ulterior, în sprijin a venit încă  o autospecială de stingere de la Detașamentul de Pompieri Bradu.

Incendiul puternic a distrus în totalitate acoperișurile celor două case pe o suprafață totală de aproximativ 450 mp, unul fiind construit peste mansarda unde era camera centralei, doi mc de lemn de foc și alte materiale combustibile din interior.

CITEȘTE ȘI ... Orice viață contează! Câine salvat de pompierii piteșteni

 

Două persoane au avut nevoie de îngrjiri medicale: proprietarul uneia dintre locuințe, care a suferit un atac de panică și o femeie care acuza dureri la piept, survenite în urma unei căzături. Aceștia au refuzat transportul la spital.

Aproximativ două ore s-au luptat pompierii cu flăcările mari care amenințau să cuprindă în întregime cele două case. 

 

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, din primele cercetări reiese că incendiul ar fi izbucnit din cauza jarului căzut din sistemul de încălzire, centrala de la mansardă, care ar fi intrat în contact cu materialele combustibile din apropiere.


 

Video: ISU Argeș