Incendiu puternic la casă! Flăcările s-au extins la încă un imobil

Update

Incendiul a izbucnit din cauza unui cos de fum necuratat, extinzându-se la o anexă a acesteia și la asteriala casei din vecinătate, care a generat propagarea la acoperiș, plantele furajere din interior și alte elemente combustibile.

În urma incendiului au ars:

-acoperișul casei bătrâneaști pe aproximativ 50 mp, o anexă a acesteia pe aproximativ 20 mp și 20 de baloți de fân;

-de la casa vecină a ars acoperișul de la etajul mansardat pe aproximativ 250 mp, aproximativ 10 tone de plante furajere, un boiler de la sistemul de încălzire a apei pe panouri solare, 3 uși și s-au degradat 4 geamuri.

În urma incendiului au rezultat și 5 victime, 3 dintre ele, femei, care au primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, pentru atac de panică, iar celelalte 2, un bărbat și o femeie, au fost asistate medical de către un echipaj SAJ.


 

Un incendiu puternic a izbucnit, în această după-amiază, într-o gospodărie din comuna argeșeană Poiana Lacului, sat Metofu. O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar focul s-a extins și la un alt imobil situat în apropiere.

La fața locului au ajuns, inițial, pompierii cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Ulterior, din cauza faptului că flăcările s-au extins, la locul evenimentului s-au deplasat în sprijin încă un echipaj cu o autospecială de stingere și o autoscara și un echipaj SAJ.

La această oră, incendiul este localizat, iar pompierii se luptă să îl stingă.

Totodată, la vederea flăcărilor, 4 femei au suferit atacuri de panică, având nevoie de îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ.