(video) Explozia unei butelii l-a trimis în spital. Are arsuri de gradul I și II

UPDATE, ora 09:30

Proprietarul locuinței, în vârstă de 87 de ani, a fost rănit grav, prezentând arsuri de gradul 1 și 2 pe aproximativ 40 % din suprafața corpului, arsuri manifestate pe față, mâini, picioare și spate. Bărbatul a primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi a fost transportat la spital.

Din datele oferite de reprezentanții ISU Arges, se pare că bătrânul ar fi folosit în jurul buteliei care avea scăpări de gaze flacără deschisă. Explozia s-a produs în bucătăria ”de vară” construită din lemn. Explozia a fost urmată de un incendiu care a distrus bucătăria pe o suprafață de 20 de mp și bunurile din interior.
La fața locului au intervenit două echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș și 4 voluntari de la SVSU Corbeni.

 

Urgență în localitatea Corbeni, acolo unde o butelie a explodat. În urma deflagrației, casa a luat foc. În interior se afla proprietarul locuinței care, din fericire, s-a salvat la timp, ieșind în curte. Totuși, acesta a fost rănit.

CITEȘTE ȘI ... Copiii vor primii alocații duble în anul 2020!

În sprijinul persoanei rănite vor ajunge medicii echipajului SMURD și pompierii cu două autospeciale de stingere.

 

Foto/video ISU Arges