Incendiu la un apartament din Pitești! Bărbat ars pe față

Update

A crescut bilanțul persoanelor care au avut nevoie de îngrjiri medicale în urma incendiului din apartamentul de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești. Încă trei oameni au fost asistați de medici: o femeie de 47 de ani cu intoxicație cu fum și alte două femei de 74, respectiv 33 de ani, care au acuzat stări de rău și atac de panică. Cele trei femei au primit îngrijiri medicale la fața locului, dar au refuzat transportul la spital.

Potrivit pompierilor, au ars elemente de mobilier și materiale textile dintr-un dormitor. Din primele cercetări, se pare că incendiul ar fi izbucnit din cauza unei lumânări care a fost lăsată aprinsă.

Intervenția salvatorilor a durat aproximativ o oră.


 

Un incendiu a izbucnit duminică la un apartament din municipiul Pitești, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

La fața locului intervin pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD. Potrivit salvatorilor, incendiul se manifestă într-o cameră a unui apartament.

Un bărbat de 55 de ani, locatar în apartamentul respectiv, a suferit arsuri de gradul 1 la nivelul feței. Din fericire, starea lui este stabilă. Acesta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. Ulterior, omul a refuzat transportul la spital.

Urmează să se stabilească din ce cauză a izbucnit focul.

 

 

Video ISU Argeș