Un bătrân, imobilizat la pat, a murit carbonizat din cauza unei țigări!

UPDATE:

Un bărbat imobilizat la pat a murit carbonizat după ce i-a cazut țigara aprinsă pe așternuturi. Omul, în vârstă de 90 de ani, rămăsese singur in apartament, după ce soția acestuia ieșise puțin în fața blocului. Femeia a fost cea care a văzut fumul gros ieșind în locuința sa și a rugat o vecina sa alerteze pompierii. Militarii au stins flăcările, fara sa fie afectate și alte apartamente, dar, din păcate, pentru bătrânul imobilizat la pat de aproximativ 5 ani, din cauza unei semipareze, nu au putut face nimic.

UPDATE:

Pompierii au stins incendiul. În apartament a fost găsită o persoană carbonizată. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Persoana era imobilizată la pat. Practic, nu a avut nicio șansă să se salveze din calea flăcărilor care au izbucnit în respectivul dormitor.

Incendiu in Pitești, într-un bloc situat in cartierul Războieni. Potrivit apelantului care a sunat după ajutor iese fum dintr-un apartament situat la etajul 1 al respectivului imobil. Spre locul intervenției se deplasează pompirii cu doua autospeciale, o autoscara si un echipaj SMURD.