(video) Imobile distruse de flăcări. Totul de la o butelie

UPDATE, 14 iulie:


Incendiu violent în comuna Suseni. O bucătărie de vară și un imobil din vecinătate au fost afectate de flăcări.

Totul a plecta după ce o femeie a încercat să verifice racordul unei butelii cu flacăra aprinsă. Butelia s-a aprins, cuprinzând bucătăria de vară, iar apoi flăcările au ajuns până la acoperișul unei case alăturate. Femeia a reușit să iasă la timp din încăpere și să solicite ajutor. Spre locul intervenției, pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bradu și Punctul de Lucru Rociu.


”Flăcările s-au propagat cu repeziciune la întreaga bucătărie și ulterior s-au extins la acoperișul casei tip P+1, aflată în imediata apropiere.
La nivelul bucătăriei de aproximativ 50 mp au ars bunurile din interior și acoperișul, iar de la casă a ars acoperișul pe 40 mp, reușind ca incendiul să fie localizat înainte să mai provoace alte pagube. 
Din interiorul bucătăriei au fost evacuate de către pompieri 3 butelii. ”


Focul a fost stins după 2 ore de muncă. Trei persoane au avut nevoie de intervenția medicilor.

”Din fericire bătrâna care se afla în bucătărie nu a suferit arsuri și a fost asistă medical, la fața locului, pentru un atac de panică. 
Pe lângă aceasta, alte două persoane care locuiau acolo, prezentau atac de panică și au primit îngriji medicale, refuzând ulterior transportul la spital.
La locul evenimentului a fost în sprijin și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.”

 


 

Pompierii argeșeni intervin în localitatea Suseni, acolo unde arde o bucătărie de vară. Conform salvatorilor, flăcările ar putea să se extindă la locuința din imediata apropiere. 

La fața locului sunt două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.