Încărcarea maşinilor electrice la Kaufland - condiţionată de cumpărături

Cei care au maşini electrice cunosc deja reţeaua de staţii Renovatio din parcările hypermarketurilor Kaufland România. De la 1 octombrie, regulile de utilizare a acestora se vor schimba, încărcarea fiind condiţionată de achiziţia de produse din magazin.

„Primeşti 5 cupoane dacă ai efectuat, în luna precedentă, cumpărături în fiecare săptămână, în oricare dintre magazinele Kaufland din România, în valoare totală de minimum 500 de lei, iar la finalul fiecărei cumpărături, ai scanat la casa de marcat cardul digital Kaufland Card.”, anunţă proprietarii reţelei.

1 august 2020 este data la care campania „Încarcă-ţi maşina cu cumpărături de la Kaufland” devine activă. Cuponul permite o singură utilizare, la oricare dintre staţiile de încărcare electrică Renovatio e-charge din magazinele Kaufland, doar în luna în care acesta a fost emis. Discountul se aplică la finalul sesiunii de încărcare, ceea ce înseamnă că ai nevoie de minimum 30 lei în portofelul electornic pentru a iniţia procedura. Mecanismul va debuta în luna octombrie 2020, în baza cumpărăturilor efectuate în luna septembrie. 

 

 

Sursa: saptamanalul ancheta