Încă un pas important pentru sportul alb din Curtea de Argeș

Încă un pas important pentru sportul alb din Curtea de Argeș. Drăghici: ” împreună cu municipalitatea încercăm să ajutăm copiii care iubesc sportul”

Acum câteva minute, deputatul de pe colegiul Curtea de Argeș, Mircea Drăghici, a anunțat că Ilie Năstase a acceptat propunerea ca „Tenis Club” din Curtea de Argeș să-i poarte numele.
La a șasea ediție a European Summer Cup din Curtea de Argeș, Ilie Năstase a purtat discuții cu primarul Constantin Panțurescu și cu viceprimarul Gabriel Jubleanu despre proiectele de viitor în privința dezvoltării sportului alb, tenisul.

CITEȘTE ȘI ... Ilie Năstase- prezent la Tenis Club din Curtea de Argeș! Vezi ce a declarat!


Se încearcă, astfel, mărirea „Clubului Ilie Năstase”, pentru ca din ce în ce mai mulți tineri să poată începe sau să își perfecționeze drumul spre performanță.
Printr-o postare pe facebook, Mircea Drăghici a promis tinerilor că va încerca, împreună cu municipalitatea să găsească soluții pentru dezvoltarea acestui sport. Marea problemă o reprezintă construirea și amenajarea de noi terenuri de tenis.
Totodată, în mesajul său, deputatul l-a felicitat pe directorul General Dr. Oetker,Ioan Cozma, pentru tăria și perseverența cu care luptă pentru a ajuta tenisul juvenil.