Încă un pas important! Cristina Manea va ajunge curând la Lyon!

Cristina Manea, tânăra mămică diagnosticată cu o formă rară de cancer la câteva după ce a adus pe lume o minunăție de fetiță, va ajunge la investigații, in străinătate, pentru a se stabili cu exactitate starea ei de sănătate și care este metoda de a contracara cumplita boală. O clinică prestigioasă din Lyon a răspuns pozitiv în urma actelor medicale trimise, acceptând să o consulte pe argeșeancă.
În urmă cu câteva minute, sotul Cristinei a făcut public faptul ca decizia a fost deja luată și le mulțumește tuturor celor care au contribut la înfăptuirea acestui miracol. În mesajul postat pe pagina sa de socializare, Adrian Manea anunță că soția lui va pleca spre Lyon duminică dimineața cu o ambulanță privată. Va ajunge luni, în jurul orei 16, la centrul Leon Berard din Lyon.

”In sfarsit, s-au aliniat toate astrele pentru Cris si am primit un raspuns afirmativ de la cea mai prestigioasa clinica europeana specializata pe tipul rar de cancer (sarcom alveolar) pe care il are ea, Centre Léon Bérard LYON !!!”, a scris in postare Adrian Manea.

 

Vezi AICI povestea Cristinei