Încă un incendiu în Argeș! O familie a rămas sub cerul liber

Inca o familie din Arges a ramas fara locuinta, dupa ce, in urma cu o noapte, o alta casa a ars din temelii. Noaptea trecuta, o casă din comuna Șuici, satul Rudeni a ars complet. La locul incendiului s-au deplasat doua autospeciale cu apa si spuma si un echipaj SMURD.

In momentul cand au ajuns pompierii arderea generalizat casa de locuit și o magazie. Accesul echipajelor de intervenție a fost dificil; drumul fiind în pantă și foarte îngust nu a permis accesul autospecialelor chiar până la locul evenimentului. A fost o misiune grea pentru pompieri, suprafața  construcțiilor cuprinse de flacari  (casă de locuit și anexe) fiind de aproximativ 300 mp. Pompierii au intervinit cu un dispozitiv întins pe aproximativ 700 de metri. 

S-a intervenit in condiții de maximă precauție, în casa care ardea fiind 2 butelii. Nu au fost inregistrate victime umane. Nu au fost afectate de flacari  si proprietatile invecinate. Incendiul a izbunit în jurul orei 03:00, fiind lichidat în această dimineață la ora 08:00. Pompierii vor stabili cauza care a dus la izbucnirea incendiului.

Reamintim că marți, o alta locuinta din Stolnici a a ajuns scrum in urma unei explozii urmate de incendiu.

CITEȘTE ȘI ... Deflagrație la Stolnici! Suflul exploziei a spulberat geamurile și acoperișul locuinței!

 

 

 

 

 

 

Foto descriptiv