Încă un accident în Argeș! O femeie este rănită

Update

Alte două persoane au fost ușor rănite. Este vorba despre unul dintre șoferi, în vârstă de 20 de ani, dar și pasagerul aflat pe locul din dreapta sa, un minor de 16 ani.

Din primele cercetări, se pare că tânărul de 20 de ani, din județul Teleorman, care se deplasa pe DJ 659A din direcția Pitești spre Costești, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de viraj la stânga, intenționând să se incadreze pe un pod de acces, fiind acroșat de un autoturism condus în aceeași direcție de mers de un bărbat de 50 de ani, din Pitești, care se afla angajat în efectuarea manevrei de depășire.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea toturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, au transmis oamenii legii.


 

Încă un accident rutier a avut loc în județul Argeș, între Costești și Pârvu Roșu, în zona stației de gunoi. Evenimentul a avut loc la scurt timp după ce o femeie și-a pierdut viața într-un alt accident petrecut la Lunca Corbului, în urma unei depășiri fatale (CITEȘTE AICI).

În cazul acestui accident, două autoturisme au fost implicate, iar o femeie de 51 de ani a suferit răni. Victima a primit îngrjiri medicale și a fost transportată la spital de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean.

De asemenea, la locul solicitării s-au aflat și pompierii cu o autospecială de intervenție.
 

 

 

Foto ISU Argeș