Încă o modificare importantă în traficul din Pitești!

În cursul zilei de ieri, ca urmare a hotărârii Comisiei de organizare a circulației din municipiul Pitești, a fost instituit sens unic de circulație pe Aleea Ioan Andrieșescu, cartier Războieni, prin fața blocului J7, cu acces dinspre blocul J12.

CITEȘTE ȘI ... Polițiștii argeșeni bătuți crunt! Închisoare cu suspendare pentru unul dintre interlopii


În luna martie, piteștenii au primit o altă modificare importantă, de această dată referitoare la plata pentru achitarea parcării publice.
Astfel, începând cu luna martie, există şi varianta plăţii electronice pentru achitarea parcării publice, prin aplicația TPARK CARD – „Sistem de plată a parcării cu cardul” (această metodă se poate utiliza din aplicația TPARK – secțiunea card). Utilizatorii achită tariful predefinit de parcare cu cardul bancar, iar aplicația afișează o notificare în care sunt menționate coordonatele parcării: numărul de înmatriculare, zona, ora expirării și costul exprimat în lei. Înainte de expirarea timpului de parcare, aplicația afișează o notificare care îi avertizează pe utilizatori asupra timpului rămas. Utilizatorii de mobile de tip Smartphone pot descărca aplicația TPARK gratuit de pe Google Play sau Apple Store. Beneficiile utilizării acestei aplicaţii constau în faptul că nu mai este necesară deplasarea la parcometru, plata parcării poate fi prelungită în orice moment și din orice loc, acoperire totală (este nevoie doar ca telefonul să fie conectat la o rețea de date mobile sau WIFI), plata este realizată în câteva secunde şi, în plus, metoda este disponibilă și pentru cetățenii străini, aplicația fiind și în limba engleză.

CITEȘTE ȘI ... Magistrală spartă, sute de oameni fără apă!

Cum plătești parcarea cu cardul?
Plata parcării se efectuează parcurgând doar 3 pași:
1. introduci numărul de înmatriculare, selectezi orașul și durata parcării;
2. completezi datele de facturare; introduci datele cardului.
3. După realizarea tranzacției, veți primi pe mail confirmarea și factura aferentă acesteia.
Cele 4 opțiuni de plată disponibile pentru plata parcării cu cardul în Pitești sunt: 30 minute – 1.08 lei; 1 oră – 2.17 lei; 2 ore – 4.32 lei; 1 zi – 6.49 lei.