Încă 3 containere modulare pentru triajul pacienților au fost instalate la spitalele din Argeș!

Un container modular, necesar triajului pacienților a fost instalat, astăzi, la Spitalul orășenesc din Mioveni, al doilea a fost instalat la spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni și încă unul la Spitalul Sfântul Andrei din Valea Iașului. Containerele sunt de mare ajutor în preluarea pacienților, au instalație de încălzire și vor înlocui corturile de triaj. Decizia instalării acestor containere de triaj, vine ca urmare a hotărârii luate la sfârșitul lunii octombrie de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, condus de Prefectul Emanuel Soare. Instalarea containerelor de triaj a fost realizată cu sprijinul Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, condusă de Gheorghe Alecsei.

La instalarea noilor sisteme de triaj, la Spitalul Orășenesc din Mioveni au fost prezenți liberalii Argentina Culcuș și Sorin Fîlfănescu. De asemenea, candidatul PNL la Senat Radu Pîrva și Alexandrina Stanciu, candidat la Camera Deputaților, au participat la acțiunea de instalare a containerului de la spitalul din Leordeni. La Valea Iașului a fost prezent Nicolae Barbu.

În total vor fi instalate 10 astfel de containere de triaj la spitalele din județul Argeș și vor ajuta în lupta împotriva pandemiei cauzată de coronavirus. Șase dintre ele au ajuns deja în județul nostru și vor deservi pacienții. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Argeș “Cpt. Puică Nicolae“ va asigura dezinfecția și amenajarea corespunzătoare a acestora.


Realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidul National Liberal - Filiala  Arges, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200025