Încă 20 de transportoare noi în flota Dolo Trans Olimp!

Firma de transport rutier de mărfuri, Dolo Trans Olimp, s-a remarcat anul trecut ca fiind cel mai mare client de camioane Mercedes Benz, iar luna aceasta mai adaugă 20 de transportoare auto noi – Mega Trailer Euro 6, Lohr- la parcul auto. Managerul general al societăţii,tânărul om de afaceri Cristian Dolofan, a declarat de la început că urmărește dezvoltarea constantă a societăţii de transport și a serviciilor oferite clienţilor, iar acţiunile sale dovedesc acest lucru.

„În anul 2016, am investit în flotă, ajungând la 310 camioane, am modernizat service-ul propriu și am implementat un sistem de planificare a resurselor întreprinderii (ERP) specializat pe segmentul transporturilor. Am finalizat un sediu nou în Pitești și am format o echipă de oameni bine pregătiţi la nivelul birourilor. Platforma de la Mioveni de stocaj și distribuţie mașini va deveni funcţională începând cu luna iulie și mai avem și alte obiective pe care le vom bifa până la fi nalul anului.”, ne-a declarat managerul general, Cristian Dolofan.

Mărirea flotei cu 20 de Mega Trailere Euro6, tot de la Mercedes Benz, înseamnă și mărirea echipei Dolo. Societatea este în proces de recrutare de șoferi cu experienţă pentru transport internaţional de marfă, care să conducă camioane tip prelată și transportoare. Pentru eficientizarea operaţiunilor de transport, dar și pentru siguranţa încărcăturii și a personalului, compania Dolo Trans Olimp utilizează sistemul FleetBoard. Cu ajutorul acestui tip de monitorizare și analiză, vehiculele sunt mereu ținute sub observație. Managerii de flotă află prin FleetBoard câți kilometri mai pot parcurge mașinile până la următoarea revizie, unde și cât a staționat fiecare. Prin dotarea unui autovehicul cu sistemul FleetBoard, se reduc costurile de combustibil și se pot depista eventualele pierderi.

Sursa: Săptămânalul Ancheta