ÎN WEEKEND! 8 trasee montane din Argeș vor fi remarcate!

Asociația ArtTour România va desfășura în acest an'ReMarking Romania' - cel mai mare proiect de remarcare trasee montane din România.
Prima ediție a proiectului se va desfășura în perioada 26-28.05.2017 la Dâmbovicioara, în județul Argeș, unde vor fi reabilitate 8 trasee montane din masivul Piatra Craiului, în arealul Ciocanu — Dâmbovicioara — Podu Dâmboviței.


După muncă, și răsplată!

Evenimentul, susținut și de Salvamont Argeș, Centrul de Informare și Promovare Turistică Dâmbovicioara și alte aproximativ 10 asociații din Brașov, București, Argeș și Dâmbovița, va avea și un moment culinar.
Bucatele recunoscute și preparatele tradiționale din zona Dâmbovicioara vor fi puse la dispoziția participanților, organizându-se o masă festivă.
100 de persoane sunt implicate în acest proiect, ArtTour România fiind alături de aceștia, asigurându-le mancarea, cazarea, și nu în ultimul rând, distracția.

CITEȘTE ȘI ... Mioveniul se luptă cu hoții de apă!


Tot în weelend-ul 26-28 mai, în paralel cu proiectul de remarcare trasee montane, ArtTour România alături de asociațiile 'Clubul Prieteniei' și 'Societatea Română de Protecția Mediului (SRPM)' vor desfășura și o amplă campanie de ecologizare a zonei în cadrul proiectului 'Dâmbovicoara Eco'. Oricine își dorește să contribuie la promovarea României este binevenit. Pentru mai multe detalii legate de proiectul de ecologizare, Centrul de Informare și Promovare Turistică Dâmbovicioara (www.turismdambovicioara.ro) vă stă la dispoziție.

Prin aceste 2 proiecte, asociația ArtTour România și partenerii acesteia doresc să promoveze și să crească, din punct de vedere turistic, zona Dâmbovicioara din județul Argeș.