În vară, revin festivalurile în Argeș: Folk In la Budeasa și Stonebird la Corbii de Piatră

Anul trecut, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, cele două festivaluri rurale din județ au fost anulate, deși se vânduse deja o parte din bilete. În acest sezon estival acestea revin, după cum au anunțat organizatorii. 

Folk In se va desfășura pe Plaja Veche de la Budeasa în intervalul 9-11 iulie.

„FOLK IN este despre oameni faini, iubitori de frumos, natură, libertate, uniți de pasiunea pentru muzica folk.”, anunță organizatorii, pentru că prima ediție chiar așa s-a dovedit a fi și s-a încheiat cu o puternică dorință de revedere, fiind un eveniment foarte așteptat de argeșeni, și nu numai. 

Pe scenă vor urca Vama, Țapinarii, Ducu Bertzi, Pasărea Rock, Fără Zahăr, Marius Matache și alții. Ca un element inedit, spectatorii sunt așteptați chiar și cu câinele, fiind loc destul și pentru acesta. Biletul, dacă este cumpărat în avans, costă 99 lei, iar la fața locului 120. De asemenea, sunt valabile și cele de anul trecut. 

O lună mai târziu, scena se va muta în Corbii de Piatră. În perioada 13 – 15 august, se desfășoară a treia ediție a Stonebird, deja o tradiție în județ, care are și loc de campare. Din suita de invitați fac parte Alternosfera, Altar, Riot Monk, C.A.S.H., Cargo, Trooper, Bucovina și Hollywood Rose. A început vânzarea biletelor pe ambilet.ro, cu oferte de presale, iar cei care așteaptă până în ziua festivalului le vor achiziționa cu 180 lei.


Sursa: Săptămânal Ancheta